Vissza a termékekhez
Babafészek - okker pöttyös

Babafészek - okker pöttyös

18 600 Ft

Hallottál már a negyedik trimeszterről? Arról a különleges időszakról, mikor a babád már a karjaidban tarthatod, de a sok változás, újdonság még nagy kihívás számára. Vágyik arra, hogy a közeledben legyen, érezze azt a meleg és biztonságosan ölelő közeget, melyben sok-sok hónapon át óvtad szeretettel. 

A Csillagom babafészket úgy álmodtam meg, hogy mind a textil puha tapintása, mind az öböl felépítése idomuljon a kisbabák szükségleteihez: kellően körbeölelje őket, mégis biztonságos legyen számukra. A megszokott illat, alvóhely pedig hatalmas kincs utazás során is: a könnyű szállíthatóság által bármikor biztosítani tudjátok gyermeketek számára az otthon melegét, ezáltal számotokra a nyugodt éjszakai pihenést. 

A biztonságot itt is szem előtt tartottam: a légzésfigyelő érzékelő felülete megfelelően működik a babafészek alatt is. Ha pedig magatok közé vennétek gyermeketeket az ágyba, az öblös kialakítás által az oldalfal nyugalmat nyújthat számotokra: véletlenül sem fordulhattok gyermeketekre a szülői ágyban.

Altassátok tehát bármilyen rutin szerint is gyermeketeket, a Csillagom babafészek mindig és minden körülmény között a társatok lesz újszülött gyermeketek nyugodt pihenése során.

Anyaga: 100 % pamutvászon, antiallergén tömőanyag, vatelin

Tisztítása: 30 fokon kímélő programmal mosható, szárítógépben nem szárítható

Mérete: külső mérete: 65 x 105 cm, fekvő felülete: 39 x 83 cm

Magyar kézműves termék!

FONTOS! Elkészülési idő 10 munkanap!

Kérdésed van?
Esetleg elakadtál a vásárlás során?

Keress minket bizalommal!