Vissza a termékekhez
Pelenkázó neszesszer vízhatlan pelenkázó lappal Leó kollekció leopárd zsálya

Pelenkázó neszesszer vízhatlan pelenkázó lappal Leó kollekció leopárd zsálya

Hímzés

Hímzés+990 Ft
10 400 Ft

Mikor anyává válunk, még inkább törekszünk a rendre, a biztonságot adó keretekre. Tudjuk, hogy mind a babánk számára, mind saját magunk felé mekkora kincs a kiszámíthatóság és a tervezhetőség. Azok az eszközök, melyek lehetővé teszik, hogy minden pillanatban kéznél legyenek a gyermekünk gondozásához szükséges alapvető felszerelések. 

Gondosan megtervezett rekeszei által a Csillagom neszesszert csak fel kell kapnod és magaddal vinned, hiszen bármilyen élethelyzetben helyt áll. Számomra fontos, hogy minden részlet a személyes igényeidnek feleljen meg: használj akár mosható-, akár eldobható pelenkát, babapopsi törlőkendőt, legyen nálad popsikrém és sebtapasz is, itt biztosan mindennek megtalálod a helyét. És nem csak Te; a rendezettségnek hála a neszesszer határozottan Apa-kompatibilis, így nyugodt szívvel bízhatod gyermeketek pelenkázását az édesapára is.

A Csillagom neszesszer azonban több, mint a pelenkázáshoz szükséges termékek összesége. A vízhatlan pelenkázó lap a kényelmet és a higiéniát biztosítja számotokra, az igényes, kifinomult dizájnnal pedig méltó kiegészítővé varázsoltam Neked. Hiszem, hogy az anyák számára a rend és a nőiesség önbizalmat és magabiztosságot adnak a mindennapokban. 

Anyaga: 100 % pamutvászon

Tisztítása: 30 fokon mosható, név hímzés esetén kizárólag kézzel mosható, vízhatlan bélés és név hímzés esetén nem vasalható, szárítógépben nem szárítható

Mérete: a neszesszer kinyitott állapotban 38 cm x 22,5 cm. A pelenkázó lap 37 cm x 57 cm

Magyar kézműves termék!

Kérdésed van?
Esetleg elakadtál a vásárlás során?

Keress minket bizalommal!